Spoločnosť Henniges Automotive menuje L. Brooksa Mallarda do funkcie finančného riaditeľa

AUBURN HILLS, Michigan, 11. júna 2019 /PRNewswire/ — Henniges Automotive, popredný globálny výrobca automobilových tesnení a antivibračných komponentov svetovej triedy, oznámil menovanie L. Brooksa Mallarda do funkcie finančného riaditeľa.

L. Brooks Mallard bude mať v pozícii finančného riaditeľa na  starosti pokladňu firmy, jej kapitálové financovanie, spolu s vnútornou štruktúrou a okrem toho, bude tiež zodpovedný za dohľad nad účtovníctvom a finančným výkazníctvom, finančným plánovaním, manažmentom rizika, finančnou kontrolou, daňami, informačnými technológiami a právnymi otázkami. Mallard bude tiež členom výkonného manažmentu.

„Brooks má za sebou rozsiahlu kariéru v mnohých sektoroch odvetvia a jeho štýl skvele zapadá kultúry firmy Henniges,“ uviedol Larry Williams, generálny riaditeľ spoločnosti Henniges. „Sme veľmi radi, že ho u nás môžeme privítať a tešíme sa na ďalšiu strategickú expanziu smerujúcu ku globálnej prítomnosti našej spoločnosti pod jeho vedením.“

Pred vstupom do spoločnosti Henniges bol Mallard štyri roky výkonným viceprezidentom a finančným riaditeľom firmy Jeld-Wen. Počas svojej 25-ročnej kariéry pracoval na finančných postoch aj v spoločnostiach TRW, Cooper Industries, Thomas & Betts a Briggs & Stratton. Mallard získal bakalársky titul z podnikového riadenia vo sfére účtovníctva a magisterský titul z Univerzity Georgia Southern.

O spoločnosti Henniges Automotive
Spoločnosť Henniges dodáva tesnenia na dvere, okná, kufre, zdvíhacie plošiny, strešné okná
a kapoty výrobcom originálneho automobilového vybavenia. Okrem toho zásobuje automobilový trh aj antivibračnými produktmi a enkapsulovanými systémami zo skla. Henniges je dodávateľom všetkých kľúčových výrobcov originálneho automobilového vybavenia a svoje pobočky má v Severnej a Južnej Amerike, v Európe aj v Ázii. Na celom svete táto ?rma zamestnáva 8 700 zamestnancov. Viac informácií nájdete na:
https://www.hennigesautomotive.com/.
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/900436/Henniges_Automotive_Brooks_Mallard.jpg
Related Links

SOURCE Henniges Automotive