Larry Williams byl jmenován generálním ředitelem společnosti Henniges Automotive

AUBURN HILLS, Michigan, 16. dubna 2019 /PRNewswire/ — Společnost Henniges Automotive, přední světový dodavatel technicky pokročilých těsnění a antivibračních komponentů pro automobilový průmysl, povýšila Larryho Williamse do funkce generálního ředitele s účinností od 9. dubna. Ve funkci generálního ředitele bude pan Williams také pokračovat ve své funkci člena představenstva a prezidenta společnosti, což je pozice, kterou převzal v březnu 2016. „Larry odvedl ve vedení našeho týmu skvělou práci, která přinesla celosvětový růst našeho podnikání a strategicky připravila naši společnost pro budoucnost,” řekl Zhao Guibin, předseda představenstva společnosti Henniges. „Děkujeme Larrymu za jeho neochvějné úsilí a jsme velmi rádi, že ho můžeme jmenovat do této nové funkce.” Pan Williams bude jako generální ředitel i nadále podporovat růst a klást velký důraz na inovace a rozvoj svého globálního týmu.

V současné době se společnost Henniges skládá z 19 výrobních provozoven v osmi zemích s ročním obratem přesahujícím 1 miliardu USD. Stejně tak se pan Williams hodlá zaměřit na další rozšiřování působnosti společnosti v klíčových regionech, včetně Mexika, Jižní Ameriky, Evropy a Číny, a zároveň zajistit standardizaci napříč výrobními zařízeními. „Když jsem v roce 2003 nastoupil do Henniges, rychle jsem pro tuto společnost našel vášeň.

Jsem pyšný na úspěch, kterého jsme dosáhli v průběhu mého funkčního období, a jsem nadšen, že jsem mohl převzít tuto novou vedoucí úlohu,” řekl Williams. „Jako generální ředitel se těším na další posílení pozice společnosti Henniges jakožto předního poskytovatele automobilových těsnění a antivibračních řešení.” Pan Williams nastoupil do společnosti Henniges nejdříve jako viceprezident pro ?nance, později převzal funkci ?nančního ředitele předtím, než byl povýšen do funkce prezidenta společnosti. Jeho osvědčené vůdčí schopnosti a rozsáhlé zkušenosti v automobilovém průmyslu celkově pokrývají tři desetiletí. Pan Williams získal titul Master of Business Administration na Butlerově univerzitě a bakalářský titul v oboru obchodní administrativy získal na Central Michigan University.

O společnosti Henniges Automotive
Henniges dodává výrobcům originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu těsnicí
systémy do dveří, oken, zadního úložného prostoru, vedení skel, střešních oken a kapot. Tato společnost dodává pro automobilový průmysl také antivibrační řešení, enkapsulovaná skla a další pryžové komponenty.
Henniges je dodavatelem všech hlavních výrobců originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu a své závody má rozmístěny v Severní Americe, Jižní Americe, Evropě a Asii.
Tato společnost celosvětově zaměstnává 8 700 pracovníků. Další informace naleznete na webových stránkách https://www.hennigesautomotive.com/.
https://www.hennigesautomotive.com/.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/871193/Williams_Larry.jpg